Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Toy Nails parafatábla virágos feltűzőkkel és kalapáccsal

6.200 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4437A
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4437A
Toy Nails parafatábla virágos feltűzőkkel és kalapáccsalKreatív készlet a Toy Nails sorozatból mindenkinek, aki szereti a kézi feladatokat, a kézi munkát. Gyerekek körömtűje egy remek játékhoz, amely nemcsak sok tematikus örömet okoz, hanem mindenekelőtt tanítja a gyerekeket (miközben az egyes elemeket a megfelelő parafacsapra szögezi), és emellett utánozza a kártyákra rajzoltakat. A játéknak köszönhetően a gyerek megtanulja a finommotorikát, koncentrációt és kreatív gondolkodást.A készlet tartalma:

– parafatábla

– kalapács

– tűk (kb. 25 db)

– puzzle darabkák virágképek rendezéséhez (kb. 40 db)

– füzet inspirációkkalMérete kb. 21 cm x 16 cm x 1,7 cm

A kalapács hossza kb. 15 cmKreatív játék, valamint számos előny a gyermekek számára:

– fejleszti a manuális képességeit – a gyermeknek a kalapácsra kell összpontosítania, ami lehetővé teszi a kis és érzékeny kéz-szem motorikus készségeinek fejlesztését.

– a koncentráció és a teljesítmény erősítése – a kép készítése figyelmet, lassú, befogadó cselekvést igényel a gyermektől. Ez a szórakozás türelmet igényel, és egyben növeli a figyelem összpontosítási képességét.

– fejleszti a kreativitást ndash; a gyerekeket arra ösztönzik, hogy egyedi és eredeti terveket alkossanak, ami fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt.

– fejleszti a gondolkodást – képalkotáskor a gyerekeknek alkalmazniuk kell a logikus gondolkodást, az elemek tervezését, alakítását.

– az önállóság javítása – a játékot a gyermek is végrehajthatja, ami lehetővé teszi számára az önállóság fejlesztését.

– a mentális rendszer működésének fejlesztése – a képek cselekvésének végrehajtása segítheti az én és a cselekvés működését, ami a pozitív érzelmekre és a viselkedés fejlődésére hat.A kreatív játékok számos előnnyel járnak a gyermek fejlődése szempontjából, miközben a lebilincselő játék elemei is. A készlet színes csomagolásban jelent meg, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek