Leírás

Egyedülálló összetétele révén kiválóan alkalmas az érzékenybőrű és allergiás betegek részére is. Kíméletlen a zsírral és egyéb szennyeződésekkel szemben, viszont óvja, védi a bőrt a mosogatás közbeni kiszáradástól, és biztosítja, hogy a lehető legkisebb legyen a bőrre gyakorolt irritációs hatás. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött, érzékeny bőrűek számára kialakított, színezékmentes összetétel. Alkalmas porcelán, kerámia, üveg, műanyag, fa, fémedények és háztartási eszközök tisztítására, valamint felületek lemosására is.

Összetevők:

Anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb, Nemionos felületaktív anyag, amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, Na-laktát, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, Illat, Tartalmaz: nátrium C12-14 etoxilált alkil éter szulfát

Allergén:

Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A kiürült, tisztára mosott csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelendő. Kiegészítő információ: Túlérzékeny vagy sérült bőrűeknek védőkesztyű viselése ajánlott. Súlyos szemkárosodást okoz.