Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

VAPE DERM SPORT AEROSZOL 100ML

1.299 Ft
12989 Ft / l
Add to Wishlist
SKU: 1431969000
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Jellemzők

Tigrisszúnyogok ellen is hatékonyan véd
Izzadásálló
Szúnyog- és kullancsriasztó
Bőrgyógyászatilag tesztelt

Használati utasítás:

Használat előtt alaposan felrázandó! Tartsuk a palackot függőlegesen, 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezeinkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket a permettel. A gyermekek kézfejét ne kezeljük! Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazzuk és inkább a ruházatra fújjuk! A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a szúnyogokat akár 7, a kullancsokat maximum 4 órán keresztül tartja távol. Kerüljük a készítmény túl gyakori alkalmazását, napi nem többször, mint kettő alkalommal használható a termék.

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

VAPE DERM SPORT rovarriasztó permet
FIGYELMEZTETŐ MONDAT:
Tűzveszélyes folyadék és gőz. ÓVINTÉZKEDÉSRE VONATKOZÓ MONDATOK: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.
Hatóanyaga: 15% pikaridin.

Biztonságos felhasználást szolgáló intézkedések:
Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk! Ügyeljünk arra, hogy a folyadék nyálkahártyára (szem, száj) ne kerüljön! Napégette vagy sérült bőrre ne juttassuk! Kerüljük a permet közvetlen belégzését. A riasztószerrel 3 éven aluli gyermeket ne kezeljünk. A termék 3-12 év közötti gyermekek esetében csak felnőtt felügyelete mellett használható! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell öblíteni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Ne használjuk zárt térben, és ha a szabadból bejövünk, a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel alaposan mossuk le. Élelmiszerektől elkülönítve, gyermek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Terhesség és szoptatás ideje alatt a termék használatát mellőzzük.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

További információk

Tömeg 150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.