Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

VAPE SZÚNYOGIRTÓ LAP 30DB

899 Ft
29 Ft / db
Add to Wishlist
SKU: 1170705000
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Termékleírás
Szúnyogirtó lapka
Zárt térben használható a Vape elektromos készülékbe helyezve
Elpusztítja a szúnyogokat és más repülő rovarokat 12 órán át
A Vape Classic szúnyogirtó lap zárt térben a Vape elektromos készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. A készítmény egy kb. 30 m2 alapterületű helyiség szúnyogokkal szembeni védelmét 8-10 órán keresztül biztosítja szagtalan formában. Hagyományos és tigrisszúnyogok ellen is hatásos.
Figyelmeztetések
Ne érintse meg vizes kézzel vagy fémtárggyal a működő rovarirtó készüléket! A készüléket működés közben letakarni tilos! A szúnyogirtó készítmény elhelyezése után bő, szappanos vízzel mosson kezet. Gyermekek a készüléket nem használhatják! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a csomagolóburkolatot az orvosnak meg kell mutatni. Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól elkülönítve tárolandó. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Összetevők
Hatóanyaga: 12 mg pralletrin (tech. 92%) / lap. 18. terméktípus; III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú rovarirtószer. Hexyl cinnamal-, Linalool-, Citronellol-, Linalyl acetate-, Orange Oil Terpenes 100% natural-, 7-hydroxycitronellal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Használati információk
A szúnyogirtó lap csak a Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve használható. 1. Helyezzünk be egy darab VAPE Mat szúnyogirt ó lapot a párologtató készülék tetején lévő műanyag rács alá. 2. Dugjuk be a készüléket a 220V-os hálozati csatlakozóba. A lap hatás át, a repülő rovarok elpusztítását 12 órán át egyenletesen biztosítja. A lap kékről fehérre történő lassú színváltozása az elhasznál ódás mértékét jelzi. A fehér színű lapot új lapra kell cserélni. Az új lap behelyezése előtt a készüléket távolítsuk el a hálózatból ! A készülék nedves helyen (pl. fürdőszobában) és szabadban nem használható!

Biztonsági figyelmeztetés
ghsSymbol0
FIGYELEM

Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

EUH208 Benzyl salicylate-, Triplal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ / orvoshoz.

a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

Gyermekektől elzárva tartandó.

A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni.

Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.

További információk

Tömeg 150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek