Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Vegeta
- Egység (specifikus): Gramm
- Tasak: 90 – Kompozit: műanyag/alumínium
- Polcmagasság: 148
- Polcszélesség: 110
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 25
- Számszerű méret: 20
- Magasság: 148
- Szélesség: 110
- Mélység: 10
- Almárka: Natur
- Funkcionális név: Fűszerkeverék
- Variáns: Aranybarna Sültcsirke
- Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Horvátország
- Elkészítési javaslat (1 kg csirkehúshoz): 1. Szórjuk meg a húst a fűszerkeverékkel. Ízlés szerint étolajjal is megkenhetjük. 2. A fűszeres húst hagyjuk állni nagyjából 30 percig. 3. Sütőben, serpenyőben, vagy szabad tűzön is elkészíthetjük.
- Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) a tasak hátoldalán feltüntetett időpontig. Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.
- Podravka International Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 34.
- Aranybarna sültcsirke 150 perc egyszerű 4 fő részére Hozzávalók: 1 egész csirke (kb. 1,4 kg), 3 ág rozmaring, 1 közepes citrom, 1 ek. egész fekete bors, 3 ek. virágméz, 2 ek. (1,5 csomag) Vegeta Natur Aranybarna Sültcsirke fűszerkeverék. Elkészítés: A csirkét lemossuk, és konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A mézet a borssal és a citrom egyik felének levével alaposan összekeverve pácot készítünk. A csirke belsejébe helyezzük a másik fél citromot és 1 ág rozmaringot. A csirke hasüregét nyárssütő pálcával lezárjuk, a combokat egymáshoz illesztve zsineggel összekötjük, majd az így előkészített csirkét zsiradékkal kikent sütőedénybe helyezzük. Ezután bedörzsöljük a Vegeta Natur Aranybarna Sültcsirke fűszerkeverékkel a bőrön és a bőr alatt is, hogy minél jobban beszívódjon a húsba, majd 200°C-os sütőbe helyezzük sülni. 60 perc elteltével megkenjük az előkészített páccal, és még további 30 percen át sütjük.
- Podravka International Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 34.
- Aranybarna Sültcsirke fűszerkeverék sült csirkehúshoz.
- 1143 Budapest, Ilka utca 34.
- Vegeta
- Természetes összetevők
- Tengeri sóval
- Hozzáadott ízfokozó nélkül
- 1 kg húshoz
- 20
- g
- Tengeri só 45%
- Őrölt édes fűszerpaprika
- Szárított vöröshagyma
- Szárított fokhagyma
- Kurkuma
- Gyömbér
- Köménymag
- Koriander mag
- Fekete bors
- Szerecsendió
- Kukoricakeményítő
- Őrölt csípős fűszerpaprika
- Fahéj
- Őrölt chilipaprika
- Szegfűszeg
- Podravka International Kft.
- Energia: 763 kJ/182 kcal
- Zsír: 3,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
- Szénhidrát: 23 g
- amelyből cukrok: 20 g
- Rost: 15 g
- Fehérje: 7,2 g
- Só: 46,4 g
- Energia (kJ): 763.0
- Energia (kcal): 182.0
- Zsír (g): 3.5
- ebből telített zsírsavak (g): 0.6
- Szénhidrát (g): 23.0
- ebből cukor (g): 20.0
- Élelmi rost (g): 15.0
- Fehérje (g): 7.2
- Só (g): 46.4
Értékelések
Még nincsenek értékelések.