Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Vízgyöngy készlet vízi állatokhoz

3.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3265
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3265
Vízgyöngy készlet vízi állatokhozA varázslatos vízgyöngykészlet egy kreatív készlet, amellyel gyönyörű képet készíthetsz egyedül. A készlet kész mintákat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a játék megkezdését. Az elhelyezett gyöngyöket vízzel permetezhetjük, és kulcstartót vagy 3D figurát készíthetünk.Remek szórakozás nem csak a legkisebbeknek. Ajánlat ötletes és kíváncsi gyerekeknek. A készlet korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra, hogy megalkossuk saját világunkat, tele élénk színekkel és szokatlan ötletekkel. Használd a fantáziádat, és a hatás meg fog lepni.Használata:

1. Válasszon ki egy képet a füzetből.

2. Csipesszel vagy ujjaival rendezze el a gyöngyöket a rétegező párnán.

3. Az összes gyöngy elrendezése után töltse fel a permetezőt vízzel, és kb. 10 cm távolságból többször locsolja meg a gyöngyöket. Ha a gyöngyöket nem permetezzük be elegendő vízzel, nem tapadnak össze.

4. Enyhén döntse meg a fektetőt a papírtörlő felé, hogy a törölköző felszívja a felesleges vizet. Ezután hagyja száradni a mintát legalább egy órán keresztül.

5. Ne érintse meg a gyöngyöket, amíg meg nem száradtak. Amikor minden megszáradt, óvatosan távolítsa el a gyöngymintát az egymásra rakható padról.

A készlet tartalma:

– egy könyv mintákkal

– 8 db gyöngyös zacskó (narancs, kék, piros, sárga, világos rózsaszín, fekete, sötétkék, fehér színekben)

– applikátor

– csipesz

– egy permetező

– 2 állványA játék során a gyermek kreatív gondolkodási képessége, színfelismerése, kézügyessége is fejlődik.Egy saját készítésű kép, a kulcstartó lesz a legértékesebb és a legszebb ajándék.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek