Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Vízi bomba társasjáték

4.800 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0399
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0399
Vízi bomba társasjátékVidám és érzelmes játék, tökéletes családdal és barátokkal való találkozáshoz. A szabályok egyszerűek ndash; válaszoljon gyorsan a kérdésekre, és adja át a labdát.A készlet tartalma:

– egy kétrészes labda időzítővel,

– (adapter)

– tölcsér a lufi vízzel való feltöltéséhez,

– kártyák kérdésekkel (angol nyelven

– kb 30 lufi

– 6 db többször használható klip.A labda átmérője kb 13 cmJátékszabályok:

A játék megkezdése előtt készítse elő a léggömböket, töltse fel vízzel úgy, hogy beleférjenek a labdába, és rögzítse őket egy klipszel. Javasoljuk, hogy nagyobb mennyiséget készítsen elő, hogy ne szakítsa meg a játékot. A klipszek újrafelhasználhatók ndash; ne dobja ki őket.

Ezután előkészítjük a labdát. Ha kint a szabadban szeretnénk játszani, akkor lefelé tegyük a karikát, ha bent – felfelé. A labda két felét összeállítjuk, és forgatással blokkoljuk.

Feltekerjük az időzítőt és elkezdhetjük a játékot.A kártyákat középre húzzuk, hogy mindenki szabadon hozzáférhessen. Az első játékos vesz egy lapot, elolvassa a kérdést és válaszol rá, majd átadja a labdát. Használhatja az elkészített kérdéseket, vagy kitalálhatja a sajátját. Pl. bdquo;Valami, amit az arcán vagy a fején viselrdquo;. A helyes válaszok közé tartozik a szemüveg, sapka, bajusz stb.

A játékosok egyenként válaszolnak a kérdésekre, és adnak egymásnak egy ketyegő vízlabdát. Amikor lejár az idő, a ballon szétrobban úgy, hogy vizet permetez a labdát tartó játékosra.

Egy vízzel borított játékos elvesz egy kérdéssel ellátott kártyát. Az a játékos, aki három lapot gyűjt, kiesik a játékból. Az utolsó ember nyer.Óvintézkedések:

Mindig tiszta vizet használjon.

Ne használja a játékot elektromos készülékek közelében.

Ez egy egyszerű játék, ahol a bizonytalanság eléri a tetőfokát, és minden következő másodperc új érzelmeket ad. Ideális ajánlat családi szórakozáshoz vagy baráti társasági mulatsághoz. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek