Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Hőhegesztett
- Márka: Lagris
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 152
- Polcszélesség: 86
- Polcmélység: 57
- Max. hőm °C: 25
- Max. páratartalom %: 70
- Bruttó tömeg: 505
- Számszerű méret: 500
- Magasság: 152
- Szélesség: 86
- Mélység: 57
- Funkcionális név: Bab
- Variáns: Kisméretű, fehér
- Származási ország kódja:* *ETH = Etiópia, CHN = Kína, CAN = Kanada, USA = USA
- Podravka – Lagris a.s. Dolní Lhota 39. 763 23 Cseh Köztársaság
- Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
- www.konyha.tv Nézze meg a receptet élőben!
- Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34. www.vegeta.hu
- A perui indiánok több mint 10 000 éve ismerték már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika felfedezése után jött be Európába. Mi több, az 500 termesztett fajta közül egyik sem tartalmaz glutént. A fehérbab – legyen az kis vagy nagyméretű – főzés során puha állagú és ízletes lesz. A fehérbab tökéletesen illik vegyes salátákba és levesekbe. A bab ételeket ízesítheti fűszerekkel, különösen a bazsalikom, a majoránna és a kakukkfű illik hozzá leginkább.
- További termékek: Rizs Sárgaborsó Lencse Szójabab
- Recept a Lagris ajánlásával: Sonkával-babbal töltött tekercsek (4 fő részére) Hozzávalók: 200 g bab, 2 fej hagyma, 2 gerezd összetört fokhagyma, olaj a sütéshez, 1 tojás, kakukkfű, só, tejföl, 2 lap leveles tészta, 200 g sonka, 100 g reszelt sajt, a díszítéshez koktélparadicsom vagy paprika Elkészítés: Mossa meg a babot, áztassa be és főzze meg a csomagoláson található elkészítési javaslat szerint. A kihűlt babhoz adja hozzá a pirított hagymát és pirított fokhagymát, tojást, kakukkfüvet és sót. Adjon hozzá néhány teáskanál tejfölt, hogy közepes sűrűségű masszát kapjon. Helyezze a sonkaszeleteket a leveles tésztára, terítse rajta szét a babot és hajtsa az egészet össze. Rakja a hűtőbe egy kis időre, hogy lehűljön, majd vágjon 2 cm-es tekercseket és helyezze őket egy kizsírozott sütőedénybe. Süsse 220°C-on, amíg aranybarnák nem lesznek. Mielőtt teljesen megsülnének, szórja meg reszelt sajttal. Miután kihűltek a tekercsek, díszítheti tejföllel, paradicsommal vagy paprikával.
- Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34.
- Étkezési száraz fehérbab
- 1143 Budapest Ilka u. 34.
- Lagris
- 500
- g
- www.vegeta.hu
- Podravka International Kft.
- Energiatartalom: 1453 kJ/342 kcal
- Zsír : 1,2 g
- ebből telített zsír: 0,2 g
- Szénhidrát : 57 g
- ebből cukor : 5,1 g
- Növényi rost: 5,5 g
- Fehérje : 23 g
- Só : 0,03 g
- Energia (kJ): 1,453.0
- Energia (kcal): 342.0
- Zsír (g): 1.2
- ebből telített zsírsavak (g): 0.2
- Szénhidrát (g): 57.0
- ebből cukor (g): 5.1
- Élelmi rost (g): 5.5
- Fehérje (g): 23.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.