Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 4
- Funkcionális név: Babérlevél
- Variáns: Szárított, egész
- Polcmagasság: 165
- Polcszélesség: 120
- Polcmélység: 15
- Magasság: 165
- Szélesség: 120
- Mélység: 15
- Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz helyen tartandó.
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
- Tradicionális ízeink újragondolva Céklás korhelyleves 2 ó Elkészítés: közepes Költség: átlagos Hozzávalók: 50 dkg cékla, 20 dkg füstölt hús (pl. füstölt sertésoldalas), 15 dkg kolozsvári szalonna, 20 dkg savanyú káposzta, 4 db Horváth Rozi egész babérlevél, 1 mk őrölt feketebors, 2 dl tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 ek fűszerpaprika. Elkészítése: A szalonnát falatnyi kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd megdinszteljük rajta a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a paprikát, a feldarabolt füstölt húst, a meghámozott, kis kockákra vágott céklát, a babérlevelet, végül a savanyú káposztát. Néhány percig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Borssal fűszerezzük és 1,5 órán át közepes lángon, lefedve főzzük. Tejföllel tálaljuk. Tipp: Sót csak a legvégén adunk hozzá, ha szükséges, mert a füstölt hús kellőképpen sós ízt ad a levesnek.
- Babérlevél egész, szárított aromazáró csomagolásban
- Horváth Rozi
- Alapfűszer
- 4
- g
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.