Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Lucullus
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 141
- Polcszélesség: 113
- Polcmélység: 6
- Bruttó tömeg: 29
- Számszerű méret: 25
- Magasság: 141
- Szélesség: 113
- Mélység: 6
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
- Hozzávalók: 1000 g gyümölcs, 500 g kristálycukor Felhasználási javaslat: 1. Az előkészített gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1000 g-ot. 2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és keverje össze a tasak tartalmával. 3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig. 4. Adja hozzá a maradék cukrot, és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett. 5. Az előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre állítsa fejre. Tippek: – Gyümölcszselé készítésekor 1000 g gyümölcs levét préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el. – A jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb mennyiséget egy főzőedényben. – Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk, hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz. – A kész dzsemet száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa hűtőszekrényben. – A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig.
- Száraz, hűvös helyen tárolandó!
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
- Lucullus
- Sok gyümölcs, kevés cukor
- 2:1
- 1000 g gyümölcs + 500 g kristálycukor
- Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
- 25
- g
- Dextróz
- Étkezési sav (citromsav)
- Zselésítő anyag (pektin)
- Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát)
- Tartósítószer (kálium-szorbát)
- Növényi zsír
- Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.