Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

borapolas termeszetesen

Bőrápolás természetesen

A bio élelmiszerekről vagy az öko tisztítószerekkel való takarításról már volt szó. De mi a helyzet a bőrápolással? Hogyan és mivel ápolhatod bőrödet, hogy semmilyen felesleges anyag ne kerüljön a szervezetedbe? Cikkünkből kiderül!

Nem is gondolnád, hogy egy-egy szépségápolási termék használatával mennyi olyan anyagot viszel be a szervezetedbe, amelyek károsan hatnak az egészségedre.

Éppen ezért manapság egyre több a parabénmentes testápoló, tusfürdő, sampon és egyéb kozmetikai termék a piacon.

De mik is pontosan azok a parabének?

A parabének stabil, nem illékony, szagtalan vagy enyhe szagú, szilárd vegyületek. Már az 1920-as évektől kezdve használják tartósítószerként a különböző kozmetikumokban és testápolási termékekben.

És hogy miért olyan veszélyesek? Mert a szervezetbe bejutva, károsítják a hormonrendszert!

Így ha teheted, mindig parabénmentes termékek vásárlása mellett dönts!

A Coop Online ebben is segít! Szépségápolási termékeink között ugyanis megtalálod a BUBURA natúrszappanokat, melyek kizárólag minőségi, természetes összetevőket tartalmaznak!

Három féle szappanukat is megtalálod online webáruházunkban, mindegyiket 799Ft darabáron! Nézzük, melyek ezek!

BERGAMOTT MÉZ szappan

Ez a szappan ideális lehet érzékeny bőrűek számára is, legyen szó fürdésről, arc- vagy kézmosásról.

Kiváló az aknék kialakulása ellen, hiszen a méz antibakteriális és fertőtlenítő hatással bír, ahogy a természetes bergamott illóolaj komponensei is.

Továbbá, a szappanban őrölt zabpehely is található, ami enyhe dörzsölő hatást fejt ki, így a bőrirritációt és a kiütések okozta viszketést enyhítheti. Mivel a puha zabpehely kicsi részecskemérettel rendelkezik, az arcbőrön és más érzékeny területeken is hatékonyan alkalmazható, ellentétben a hagyományos bőrradírokkal.

 

CITROMFŰ EUKALIPTUSZ szappan

Zsíros, pattanásos bőrrel küzdesz? Ahelyett, hogy mindenféle kozmetikumokat vásárolnál, szerezed be ezt a BUBURA szappant a Coop Online kínálatából!

Az indiai citromfűnek köszönhetően, segítheti a kényes arcbőr hatékony fertőtlenítését és tisztántartását. Hozzájárulhat a bőr szöveteinek megerősítéséhez, valamint pórusainak összehúzásához, sterilizálásához.

A benne található eukaliptusz antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása természetes úton segíthet megelőzni az aknék kialakulását. A szappanban lévő mákszemek segítségével, pedig eltávolíthatod az elhalt hámsejteket.

 

LEVENDULA KECSKETEJ szappan

A jótékony hatását felismerve, a kecsketejet már egyre több termékben használják. PH-tartománya ugyanis nagyon hasonló az emberi bőr pH-értékéhez, ezért a benne lévő vitaminok könnyebben tudnak felszívódni.

Száraz bőrre kiváló választás, hiszen a kecsketej magas zsírsavtartalmának köszönhetően, tökéletesen hidratál.

A levendula illóolaj előnyös bőregészségügyi tulajdonságait a fertőtlenítő és gombaölő képességének köszönhetjük. Gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat leégés, vagy kisebb vágási sebek esetén, mivel elősegíti a bőrszövet képződését.

 

Ezek a készítmények szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentesek, valamint tartósítószert sem tartalmaznak!

Ha Te is a természetes szépségápolás mellett döntenél, válaszd a fent említett natúrszappanokat a mindennapok során.

Országos házhozszállításunkkal pedig biztosítunk arról, hogy hozzád is elérjenek ezek a fantasztikus termékek.

 

Üdvözlettel,

Coop Online csapata

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Kiemelt ajánlataink

Archívum