Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

betegseg tunetei

3 jel, hogy gyenge az immunrendszered

Az őszi/téli szezonban rendkívül fontos, hogy megerősítsd az immunrendszeredet. Hiszen a hirtelen jött hideg időben nagyon gyorsan megfázhatsz vagy elérhet az influenza.

Úgy gondolod, hogy erős immunrendszerrel rendelkezel? Nem is hinnéd, hogy mennyi minden mutathat arra rá, hogy nincs ebben teljesen igazad. Lássuk, mik azok a jelek, amik a gyenge immunrendszerre utalhatnak!

Fáradtság

Természetesen a rengeteg munka, a család körüli tevékenységek, a napi stressz mind-mind lefáraszthatnak. Naponta több kávét vagy energiaitalt is magadba döntesz, még sem érzed a hatást? Ha folyamatos fáradtságot érzel, ha kimerülten kelsz fel és ez a kimerültség egész nap végig kísér, akkor bizony valami nincs rendben.

unsplash.com

Egy erős immunrendszerrel rendelkező szervezet energikus, és a reggeli kávé tökéletesen feltölti egész napra.

 

Gyakori megfázás

A hűvösebb napok beköszöntével természetes, hogy egy-egy kisebb megfázással szembesülünk. Azonban, ha az orrfújás, köhögés vagy torokfájás tartós, vagy gyakran megjelenő tünetek nálad, akkor bizony érdemes megerősítened az immunrendszeredet!

unsplash.com

 

Hasfájás

Az emésztő-és bélrendszerünk tele van az egészségünkhöz szükséges baktériumokkal. Ha ezek egyensúlyban vannak, akkor immunrendszerünk is kiegyensúlyozottan működik.

pexels.com

 

Azonban, ha felborul ez a harmónia, akkor bizony számos gyomorproblémával szembesülhetsz.

És hogy mit tehetsz ezek ellen?

Az egészséges táplálkozás és a megfelelő vitaminbevitel az alapja az immunrendszered megerősítésének.

A fehér cukrot váltsd le nád-vagy barnacukorra, a fehér lisztet pedig a teljes kiőrlésű változatára. Kerüld a finomított cukrokat, a gyorséttermi ételeket és a tartósítószerekkel teli élelmiszereke. Válts egészséges életmódra!

Ebben segítségedre lesz a Coop Online, egészséges életmódot támogató árucikkei! Széles termékkínálat között válogathatsz, melyek támogatják az immunrendszeredet.

Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt, melyek hatalmas energiát fognak adni a nap folyamán, valamint sokkal könnyebbnek érezheted a gyomrodat is!

A plusz vitaminbevitelről se feledkezz meg! A Coop Online webáruházban pezsgőtabletta formájában juthatsz hozzá a különböző vitaminokhoz, melyeket rendkívül egyszerűen bejutathatsz a szervezetedbe!

Mi van, ha már jelentkeznek a tünetek?

Először is, keresd fel a házi orvosodat, aki a diagnózis felállítása után megfelelő ellátásban fog részesíteni.

Ajánljuk, hogy tarts szünetet, és kellőképpen pihend ki magad.

Továbbá, a gyógyteák fogyasztása rendkívül nagy segítség lehet. Ezeken a hideg napokon a forró tea remekül fel tud melegíteni, ha pedig gyógynövényből készíted azt, még az immunrendszeredet is támogathatod vele!

A Coop Online webáruházban teák széles választéka vár Rád, így könnyen kiválaszthatod és házhoz rendelheted a kedvencedet!

Rendelésedet kiszállítjuk Neked az ország bármely pontjára, így még a boltba se kell kimozdulnod!

Előző blogcikkünket olvastad már? Ha még nem, kattints ide: Indultunk AZ ÉV HONLAPJA 2021 díjért!

 

Üdvözlettel,

Coop Online csapata

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Kiemelt ajánlataink

Archívum