Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

dart promo

A darts verseny támogatója a Coop Online!

Augusztus 28-án megrendezésre kerül a JÁSZDARTS KUPA ÉS BERÉNYI SÖRNAP, melyet a Coop Online webáruház is támogat! Miről szól a rendezvény, és hogy lehet jelentkezni? Cikkünkből kiderül!

Az esemény augusztus 28-án, 14 órakor kerül megrendezésre a Co-op Áruház Átriumában. Pontos cím: Jászberény, Szabadság tér 4.

A mulatságból a Coop Online is kiveszi a részét, így ha játékosként szeretnél a versenyen részt venni, akkor kizárólag a Coop Online webáruház aloldalán tudsz rá jelentkezni!

De siess, hiszen regisztrálni csak augusztus 22. éjfélig van lehetőséged, a helyszínen pedig már nem tudsz a versenyre regisztrálni!

Nincs nevezési díj, mindössze az űrlapot kell kitöltened, és már be is kerültél a részt vevők közé! Azonban, mindössze 64 regisztráló indulhat a versenyen, de ettől függetlenül a regisztrálók számát nem korlátozzuk.

Te is profi dartsozó vagy? Akkor mindenképpen ott a helyed!

Azonban néhány dologra figyelned kell!

 

Az első, és legfontosabb, hogy nyilakat hoznod kell magaddal! Nem rendelkezel velük? Az sem probléma, azért vagyunk, hogy segítsünk!

Partnerünk, a jateksport.hu termékkínálatában mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb nyilakat, táblákat, kiegészítőket! Steel Darts verseny lesz, így ennek megfelelő nyilakat szerezz be és hozz magaddal!

unsplash.com

301-es, sima kiszállós darts meccsek lesznek, ami azt jelenti, hogy 301 pontról kell előbb 0-ra kerülnöd, mint az ellenfeled. Ha ez sikerül, és az első 4 hely valamelyikén végzel, oklevelet, kupát és söröket vihetsz haza nyereményként!

A versenyre 18 éven felüliek jelentkezését várjuk!

Emellett bullradobós játékot is tartunk, ahová már korhatár nélkül lehet jelentkezni!

Ebben a versenyben, aki három próbálkozásból eltalálja az 50 pontot érő piros Bullt, azonnali nyereményként sört vagy üdítőt választhat magának, emellett pedig egy kis bikafigurával is megajándékozzuk!

Erre is saját nyilakat kell hoznod, azonban itt már korlátlan számú jelentkezést fogadunk el!

Rendkívül fontos kiemelnünk, hogy a rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, illetve 18 év alatti nem oltottak esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő jelenléte!

E nélkül sajnos a versenyen nem tudsz részt venni!

Ha az EB és az olimpiai játékok hatására neked is megjött a kedved a versengéshez, várjuk jelentkezésedet!

Ha pedig csak szórakozni van kedved, és izgalommal tölt el a játszmák nézése, akkor is várunk sok szeretettel augusztus 28-án, Jászberényben!

Garantált a jó kedv és a felejthetetlen pillanatok. Sőt, családi programnak sem utolsó! A bullradobás kimondottan szórakoztató lehet a gyermekek számára.

Mi ott leszünk, és Te?

Az esemény fő támogatója a 25 éves Jászsági Menedzser Klub Egyesület!

 

Üdvözlettel,

Coop Online csapata

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Kiemelt ajánlataink

Archívum