Hello 2021! Ez az év is gyorsan eltelt… Bízunk bene, hogy 2021 valami izgalmasat tartogat mindenki számára! Fogadalmak, új évi babonák, hatalmas szilveszteri buli. Neked miről szól általában az újév köszöntése? Az idei Szilveszter talán más lesz. De a lényeg, hogy azzal ünnepeld, aki igazán számít.

Újévi babonák

Az új évi babona szerint, lencsét kell ennünk, hogy meggazdagodjunk. Elkészíthetjük főzelék vagy akár leves formájában is.

Az alapanyagot bízd a CoopOnline-ra! Gyors házhozszállításunk révén, ha 14 óráig leadod a rendelésedet, akár már másnap kézhez is kapod!

Egy másik hagyomány szerint, a malachús fogyasztása is meghozza a szerencsét, mivel ez a négylábú állat előre túrja a földet, vagyis „kitúrja a szerencsét”. Nem hiába a mondás, hogy a szerencsés embernek „malaca van”. Te melyik babonában hiszel?

Megfogadom, hogy…

 Te is miden évben eltervezed, hogy változtatsz valamin, vagy új célokat tűzöl ki? Az új évi fogadalmak döntő többsége sajnos a feledés homályába vész a hónapok elteltével. Változtass! Az idei fogadalmaidat vesd papírra, és helyezd jól látható helyre! Így minden nap emlékezni fogsz, mit is fogadtál meg magadnak az évre!

Egészségesebb életmódot szeretnél folytatni? Ne add fel már az első hét után!

A CoopOnline élelmiszer webáruházunk segít! Termékeink között, az egészséges életmódot támogató élelmiszereket is találsz. Tárazz be jó előre, és ne engedj a csábításnak!

A házhozszállítás lehetőségével, pedig még otthonodból sem kell kimozdulnod, így biztonságosan elvégezheted a bevásárlást!

Mi megígérjük, hogy egész évben számíthatsz ránk! Mert tudod, ha legjobb élelmiszer webáruház, akkor CoopOnline!

Üdvözlettel,

Cooponline.hu csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!