A Karácsony egyik elmaradhatatlan forró itala a forralt bor. Most elhoztuk Neked a legjobb receptet hozzá, melyet idén mindenképpen próbálj ki!
Hozzávalók:
- 7,5 dl száraz vörösbor
- 10 dkg cukor
- 2 rúd fahéj
- 9 szem szegfűszeg
- 2 szem szegfűbors
- 3 szelet citrom és narancs
Elkészítés:
A fűszereket és a cukrot beledobjuk egy lábasba, majd hozzáöntjük a vörösbort.
Addig melegítjük, amíg már majdnem eléri a forráspontját, majd beletesszük a citromot és a narancsot, majd forrón kínáljuk!
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!
Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!