A fokhagyma nagyon jó immunerősítő, ezért a téli időszakban érdemes minél többet fogyasztani belőle!
Hozzávalók:
- 2 ek olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 5 dl húsleves alaplé, melyet készíthetsz leveskockából is
- 1 dl tej
- 2 ek vaj
- 25 dkg spagetti tészta
- fél csokor petrezselyem
- só, bors
- reszelt parmezán
Elkészítés:
Az olívaolajat forrósítsd fel, és1-2 percig pirítsd rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymákat. Öntsd fel az alaplével és a tejjel, majd add hozzá a vajat, és olvaszd meg.
A mártásba tedd bele a tésztát, szórd rá a sót és a borsot majd forrald fel. Ezt követően közepes lángon kb. 10 percig főzd, addig, amíg a tészta meg nem puhul. Végül keverj hozzá egy kevés reszelt parmezánt. A finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálalhatod is.
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!
Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!