Az avokádóról talán nem a leves ugrik be neked sem elsőre. Hiszen annyi mindenre használható. De próbáld ki egyszer a hideg uborkás avokádólevest, és a rabja leszel!
Hozzávalók
2 db avokádó
2 bögre csirkealaplé
2 ek száraz sherry
2 db mogyoróhagyma
1 ek citromlé
1 db kígyóuborka
1 tk só
4 ek natúr joghurt
mentalevél
Elkészítés
1. Első lépésként vágd félbe az avokádókat és tisztítsd meg a magoktól. A gyümölcs húsát vájd ki a héjából, majd darabold fel és helyezd egy keverőtálba. Egy botmixer segítségével készíts belőle pürét.
2. Öntözd meg a masszát citromlével és sherryvel, majd add hozzá apróra vágva az uborkát és a hagymát. Végül használd újra a botmixert és dolgozd el krémes állagúra.
3. Öntsd fel a masszát az alaplével, adj hozzá egy kis sót, majd habverővel keverd össze. Ezt követően tedd hűtőbe, hogy tálaláshoz megfelelően hideg legyen. Adagonként érdemes egy-egy evőkanál joghurttal és friss mentalevéllel díszítened.
Jó étvágyat kívánunk!
Coop asztali só 1000 g
299 FtAVOKÁDÓ 1DB
799 FtCITROM 1KG
899 FtKÍGYÓ UBORKA 1DB I.O.
499 Ft
Kérd legújabb kedvezményeinket, és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!
Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!