Igazi különlegesség, melyet akár hidegen is fogyaszthatsz.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az aszalt szilvát vízben alaposan átöblítjük. A vizet felforraljuk, közben beletesszük az aszalt szilvát, a cukrot, a fahéjat, a sót, a citromlevet. Amikor felforrt, hozzáadjuk a vörösbort is.

Lassú tűzön, fedő alatt 15-20 perc alatt puhára főzzük, közben a vaníliaaromát is hozzáadjuk.

A habaráshoz a lisztet csomómentesre elkeverjük a tejjel, és belekeverjük a forrásban lévő leveshez. 5 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről.

Tejszínhabbal kínáljuk.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!