Ha egy laktató fogásra vágysz, ezt mindenképpen ki kell próbálnod! Garantáltan a család kedvence lesz!

Hozzávalók:

Panírozáshoz:

Elkészítés:

A burgonyát bő, sós vízben főzzük puhára, majd burgonya nyomóval törjük át. Tegyük félre kihűlni, majd adjuk hozzá a sülthús fűszerkeveréket, a lisztet és gyúrjuk össze. Nyújtsuk ki a tésztát, majd vágjuk nagyobb kockákra. A tészta kockákra rakjunk a reszelt sajtból, majd rakjunk rá a kétféle babból. Készítsünk gombócokat a tésztából. Figyeljünk arra, hogy jól záródjanak!

A gombócokat forgassuk meg a lisztben. A liszt után pedig a felvert tojásban. A morzsában keverjük el a chili pelyhet, majd forgassuk bele a gombócokat. Bő, forró olajban 6-9 perc alatt süssük készre a gombócokat. Ízlés szerint tálalhatjuk bármilyen mártással, körettel.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!