Tökéletes köretnek vagy akár magában is.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A meghámozott, kis kockákra vágott sárgarépát forrásban lévő sós vízben főzd félpuhára, majd szedd ki és csöpögtesd le. A levét forrald fel, és roppanósra főzd meg benne a megtisztított zöldborsót, majd azt is szűrd le. A zöldségeket hagyd kihűlni.

A tésztát a csomagolásán olvasható útmutatás szerint, bő, sós vízben  nem túl puhára főzd ki, majd szűrd le és hagyd kihűlni.

A paprikát kockázd fel. A tejfölt keverd simára a majonézzel, a mustárral, a meghámozott, finomra aprított fokhagymával, ízlés szerint 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval. Forgasd hozzá a zöldségeket, a leöblített, felaprított petrezselymet és végül a tésztát. Tálalásig tedd a hűtőbe.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal is!