Finom falatkákkal szeretnéd meglepni családtagjaidat? Ezzel a pizzás csigával mindenkit leveszel majd a lábáról! Ráadásul hamar meg van, így több idő jut egymásra.

Hozzávalók:

Tésztához:

Töltelékhez:

Elkészítés:

  1. Az élesztőt egy csipet cukorral a langyos vízben felfuttatjuk. A sóval elkevert lisztet egy nagyobb tálba öntjük, a közepébe mélyedést vájunk, beleöntjük a felfutott élesztőt, és elkezdjük összegyúrni. Hozzáadjuk az olajat, a maradék cukrot, és simára dolgozzuk a tésztát. Meleg helyen, letakarva a duplájára kelesztjük.
  2. Ha megkelt a tészta, lisztezett deszkára borítjuk, átgyúrjuk, és fél centi vastagra nyújtjuk. Megkenjük pizzakrémmel, rászórjuk a felkockázott sonkát, majd a reszelt sajtot, és feltekerjük. 1,5-2 cm vastag szeleteket vágunk belőle, majd sütőpapírral borított tepsibe sorakoztatjuk a lefektetett csigákat
  3. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt megsütjük.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal is!