Ha szereted a házias ízeket, akkor készíts egy finom krumpli főzeléket! Könnyed étel, ami a melegben sem fog megártani, sült virslivel vagy fasírttal tálalva még finomabb.

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit és a hagymát megpucoljuk. A krumplit karikázzuk fel, a hagyma maradhat egyben.
  2. Egy lábosba beletesszük a krumplit az egész hagymával együtt, és felengedjük annyi vízzel, ami épphogy ellepi. Hozzáadjuk a babérlevelet, az ételízesítőt, és főzzük össze őket.
  3. Közben a tejfölt elkeverjük csomómentesre a liszttel és pirospaprikával. Majd ha megpuhult a krumpli, hozzákeverjük a tejfölt, és forralunk rajta még egyet. Akinek esetleg nem elég savanykás, az egy kis ecetet önthet még hozzá.

Forrás: https://www.nosalty.hu/recept/krumplifozelek-tejfolos-habarassal

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!