Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

a környezettudatosság nemcsak menő, de közös érdek is

Mostantól még nyugodtabb szívvel rendelhetsz! Mutatjuk miért.

Meta leírás: Hogy segíti az újonnan beszerzett karton perforáló gép a Coop Online környezetvédelem irányába tett erőfeszítéseit, és milyen előnyökkel járhat mindez vásárlóként?

Miközben intézed az online bevásárlást, mennyire szoktál odafigyelni a környezettudatosság szempontjaira? Ha számodra is fontos kérdés a bolygó ügye és a fenntarthatóság, ennek a cikknek a segítségével megbizonyosodhatsz arról, hogy nagyon is egyoldalon állunk a kérdésben.

A környezettudatosság nemcsak menő, de közös érdek is

Nemrégiben külön bejegyzésben foglalkoztunk azzal, hogy a fenntarthatóságra való törekvés ideális esetben megjelenik a vásárlási, fogyasztási és mindennapi szokások gyakorlatában egyaránt. Szerencsére az látszik, hogy nemcsak mi képviseljük ezt az álláspontot.

Egy nemrégiben a statista.com és goodcarts.co oldalak által publikált globális felmérés eredményei alapján ugyanis a vásárlók közel 60%-a kezeli prioritásként a környezettudatosabb életmódot. Persze a pozitív változásokhoz elengedhetetlen, hogy valamennyi érintett tegyen a környezetvédelem ügyében.

Nemcsak szorgalmazzuk tehát a csomagolásmentes vásárlást, a szelektálást és a lebomló árucikkek választását, de ezen felül mi magunk is aktívan teszünk azért, hogy hosszabb távon is élhető legyen a bolygó. A kérdés jogosan merül fel: de pontosan mivel is?

Folyamatosan igyekszünk innoválni környezetvédelmi megoldásainkat

Dedikáltan foglalkozunk annak a vizsgálatával, hogy a tevékenységünkben és folyamatainkban hol és miként tudunk csökkenteni az általunk generált ökológiai lábnyomon. Szerencsére eddig is akadtak olyan megvalósítható ötleteink és tevékenységeink, amelyek pozitív hatást eredményeztek, de a jövőben is arra törekszünk, hogy a fenntarthatóságot segítő fejlesztések ne álljanak meg.

Találó példa erre, hogy a beérkező online rendelések kézbesítésekor a csomagok térkitöltéséhez megfelelő tisztaságú műanyag, illetve papír hulladékot használtunk. Ennek köszönhetően nemcsak az árucikkek védelme valósult meg, hanem ezzel együtt fenntartható megoldást is sikerült kidolgozni.

Most pedig elérkezettnek látjuk annak a lehetőségét, hogy újabb szintre emeljük „zöld” aktivitásunkat. Rögvest meg is mutatjuk, hogy milyen típusú gép beszerzése járulhat hozzá ezekhez a törekvésekhez.

Modern kartonperforáló géppel hasznosítjuk újra a dobozokat

Házon belül modelleztük azt, hogy a Coop Online tevékenysége, illetve ügyfeleink kiszolgálása által milyen eszközökből és kellékekből használunk fel sokat. A válasz mondhatni az orrunk előtt volt, hiszen kartondobozok nélkül nálunk elképzelhetetlen a kiszolgálás.

Ennek tudatában szerettük volna új szintre emelni a környezetvédelem céljából tett erőfeszítéseket, éppen ezért lépéseket tettünk egy korszerű kartonperforáló gép beszerzésének irányába, aminek a rendelkezésre állása a következő hozzáadott értékkel bír majd:

  • a kartonaprító használata által nem keletkezik hulladék;
  • az alkalmazásán keresztül a kartondobozok 100%-ban újra hasznosíthatók;
  • ráadásul bármilyen méretű dobozhoz használható, köszönhetően az állítható vágási szélességének.

Miért lehet ezen hír ismerete előnyös számodra is?

Ha neked is fontos a környezetvédelem ügye, mostantól még inkább nyugodt szívvel válogathatsz és rendelhetsz termékeink közül. Tudva azt, hogy a kézbesítés során törekszünk a folyamat minél inkább fenntartható menedzselésére, ezzel a megrendeléseddel Te is támogatod azt a törekvést, hogy megvédjük a nekünk otthont biztosító planétát. Köszönjük, hogy partnerünk!

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Kiemelt ajánlataink

Archívum