A fokhagyma nagyon jó immunerősítő, ezért a téli időszakban érdemes minél többet fogyasztani belőle!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az olívaolajat forrósítsd fel, és1-2 percig pirítsd rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymákat. Öntsd fel az alaplével és a tejjel, majd add hozzá a vajat, és olvaszd meg.

A mártásba tedd bele a tésztát, szórd rá a sót és a borsot majd forrald fel. Ezt követően közepes lángon kb. 10 percig főzd, addig, amíg a tészta meg nem puhul. Végül keverj hozzá egy kevés reszelt parmezánt. A finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálalhatod is.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal is!