Szuper gyors és szuper egészséges!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Öblítsd le a bulgurt, és 350ml vízzel tedd fel főni egy lábosban. Add hozzá a leves kockát, és forrald fel. Kb. 20 percig főzd alacsony lángon, amíg a leve el nem fő. Majd vedd le a tűzről, és tedd félre hűlni. Tisztítsd meg a gombát, és ízlés szerint vágd szeletekre vagy kockákra. A meghámozott hagymát és fokhagymát aprítsd fel. A gombát a hagymával és fokhagymával forró olajon pirítsd meg, majd, add hozzá a spenótot. Fűszerezd sóval, borssal, majd keverd bele a bulgurba.

Tipp: egy kevés túróval tálalva még finomabb lesz ez az étel!

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!