Szuper gyors és szuper egészséges!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Öblítsd le a bulgurt, és 350ml vízzel tedd fel főni egy lábosban. Add hozzá a leves kockát, és forrald fel. Kb. 20 percig főzd alacsony lángon, amíg a leve el nem fő. Majd vedd le a tűzről, és tedd félre hűlni. Tisztítsd meg a gombát, és ízlés szerint vágd szeletekre vagy kockákra. A meghámozott hagymát és fokhagymát aprítsd fel. A gombát a hagymával és fokhagymával forró olajon pirítsd meg, majd, add hozzá a spenótot. Fűszerezd sóval, borssal, majd keverd bele a bulgurba.

Tipp: egy kevés túróval tálalva még finomabb lesz ez az étel!

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal is!