Ez az osztrák finomság mindenki nagy kedvence lesz!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a búzadarát a tejjel, majd letakarva 3/4 órán keresztül pihentetjük. Ezután hozzáadjuk a megolvasztott vajat. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájukat elhabarjuk, majd a búzadarás masszához keverjük a citrom lereszelt héjával és a kétféle cukorral együtt. Azután óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk a masszát, és a 230 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje megszilárdul. Ügyeljünk rá, hogy ne piruljon meg! Azután 190 fokra állítjuk a sütő hőfokszabályzóját, fakanállal felaprítjuk a tésztát, átkeverjük, és addig sütjük tovább, amíg teljesen át nem sül.

Porcukorral megszórjuk majd lekvárral tálaljuk.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!