Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

csökkentsük ökológiai lábnyomunkat!

Csökkentsük ökológiai lábnyomunkat!

A környezetvédelem társadalmunk egy fontos témája, mivel egyre kevesebb természeti érték marad érintetlenül. Vállalnunk kell a felelősséget tetteinkért, amikkel sajnos elősegítjük Földünk pusztulását, ha nem változtatunk szokásainkon és berögződéseinken.

Előző A környezettudatosság menő – legyél menő Te is! cikkünkben már olvashattatok arról, mit tehetünk azért, hogy megóvjuk környezetünket.

Rengeteg módja van a környezettudatosságnak, ezért véletlenül sem kell rögtön megváltoztatnod mindent és feldobnod az addigi életedet.  Annak érdekében, hogy ne legyen túl drasztikus a váltás érdemes apró lépésekkel kezdeni, amit ha már sikerült bevezetned a mindennapjaidba, akkor hozzáadhatsz még valamit és újabb területeken újíthatsz, míg végül egy teljesen ökológiai szempontból tudatos háztartást alakíthatsz ki. Ha pedig másokat is rá tudsz venni, be tudsz vonni ebbe a fejlődésbe, akkor még büszkébb lehetsz magadra!

Ezzel már jóval többet értél el, mint sokan mások!

 

Tegyél meg mindent a környezetért! Mi is ezt csináljuk.

A Coop Online Webáruháznál mi is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy csökkentsük ökolábnyomunkat. Erre való törekvéseinket már elindítottuk, ami folyamán több intézkedést is sikerült bevezetnünk, kezdve:

Környezetbarát tisztítószerek elérhetősége!

Folyamatosan törekszünk arra, hogy webáruházunkban megtaláld a zöld életmódnak megfelelő termékeket. Legújabb termékbővítésünk által mostantól megtalálod a NaturCleaning és Cycle termékeit is, amikkel erőlködés nélkül odafigyelhetsz te is a környezeted védelmére!

Arról nem is beszélve, hogy ezek a termékek nem károsak a természetre, illetve nem állatkísérletek által lett kifejlesztve. Minden téren állat-, ember-, és környezetbarát tisztítószerekről van szó, amivel otthonodat és irodádat szebbé, tisztábbá és ÖKO-vá varázsolhatod!

Környezetbarát csomagolással

Rendeléseinket környezetbarát csomagolással látjuk el, hogy ne legyenek benne felesleges, szennyező anyagok. A rendelések előkészítésekor a csomagok térkitöltéséhez megfelelő tisztaságú műanyag, illetve papír hulladékot használunk. Ennek köszönhetően nemcsak az árucikkek védelme valósul meg, hanem ezzel egyidőben egy fenntartható megoldást is sikerült kidolgozni.

Kartonperforáló gép beszerzésével

Ebben az esetben egyértelműen látszott házon belül készített modellezéseink alapján, hol tudunk még változtatni Földünk megóvásának érdekében. Mivel a kiszállítás kartondobozok nélkül elképzelhetetlen a számunkra, ezért a megoldás egy korszerűsített kartonperforáló gép beszerzése volt. Így dobozaink teljes mértékben újra hasznosíthatóvá váltak, és ezáltal kevesebb hulladék is termelődik.

Ha részletesebben is érdekel ennek a bevezetése, akkor olvasd el róla szóló cikkünket. https://cooponline.hu/mostantol-meg-nyugodtabb-szivvel-rendelhetsz-mutatjuk-miert/

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Kiemelt ajánlataink

Archívum