Nem csak a gyerekek, de a felnőttek nagy kedvence is a gofri.

Tökéletes vasárnapi reggeli, vagy esetleg desszert. Rengeteg módon ízesíthetjük, díszíthetjük csokival vagy gyümölccsel. Csak a kreativitásunk szabhat neki határt, hogy hogyan fogyasszuk.

Ételallergiásként azonban gondot jelent számodra a gofri elkészítése? Íme egy tuti recept, melyet glutén- és tejérzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Hozzávalók:

– 2db tojás

– 4 dkg kókuszzsír

– 1,25 dl növényi tej

– 12,5 dkg gluténmentes liszt

– 1 tk szódabikarbóna

Elkészítés:

A tojásokat, a kókuszzsírt, valamint a tejet robotgépben összekeverjük. Ezt követően kimérjük a lisztet, melybe beleszórjuk a szódabikarbónát. Ezt a lisztes keveréket hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz és simára keverjük.

A felmelegített gofri sütőbe merőkanállal szedjük a tésztát, melyet aranybarnára sütünk.

Lekvárral, csokoládéval, gyümölccsel,vagy akár pudinggal is tálalhatjuk.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal is!