Nem csak a gyerekek, de a felnőttek nagy kedvence is a gofri.

Tökéletes vasárnapi reggeli, vagy esetleg desszert. Rengeteg módon ízesíthetjük, díszíthetjük csokival vagy gyümölccsel. Csak a kreativitásunk szabhat neki határt, hogy hogyan fogyasszuk.

Ételallergiásként azonban gondot jelent számodra a gofri elkészítése? Íme egy tuti recept, melyet glutén- és tejérzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Hozzávalók:

– 2db tojás

– 4 dkg kókuszzsír

– 1,25 dl növényi tej

– 12,5 dkg gluténmentes liszt

– 1 tk szódabikarbóna

Elkészítés:

A tojásokat, a kókuszzsírt, valamint a tejet robotgépben összekeverjük. Ezt követően kimérjük a lisztet, melybe beleszórjuk a szódabikarbónát. Ezt a lisztes keveréket hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz és simára keverjük.

A felmelegített gofri sütőbe merőkanállal szedjük a tésztát, melyet aranybarnára sütünk.

Lekvárral, csokoládéval, gyümölccsel,vagy akár pudinggal is tálalhatjuk.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!